Karahacılı İlkokulu

WEB https://cekerekkarahaciliilkokulu.meb.k12.tr
Adres : YUKARIKARAHACILI KÖYÜ YUKARIKARAHACILI KÜME EVLERİ KARACAHACILI ILKOKULU BLOK NO 9 ÇEKEREK / YOZGAT
VİZYON : Ülke geleceğini düşünen, var olan teknolojiyi daha da geliştirme bilincine sahip; ülkemize toplumsal, milli, ahlaki gibi bir toplumu ayakta tutan değerleri önemseyen ve bu değerlerin yaşamasını sağlayan bireyler kazandırmak.
MİSYON : Eğitim ve bilim alanındaki gelişmelere ayak uydurabilen, edinmiş olduğu kazanımları hem kendi hem de toplum yararına kullanabilen, ülke kalkınmasının önemini ve bilincini içinde taşıyan sorumluluk sahibi ve öz güveni yüksek bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR : 0

Saatler : 08:30 / 15:10
Isınma : Kalorifer (kömür)
Servis : Vardır.
Ulaşım : Servisler ile sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Yukarı Karahacılı Köyü Çekerek/Yozgat
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuzun Çekerek ilçe merkezine uzaklığı yaklaşık olarak 23 km´dir. Yozgat İl merkezine uzaklığı ise 80 km civarındadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :